Lahti

OnTheSpot Laune Lahti

Launeenkatu 2
15100 Lahti

OnTheSpot Keskusta Lahti

Rauhankatu 7
15110 Lahti 

OnTheSpot Salpausselkä Park Lahti

Hämeenlinnantie 59
15800 Lahti

Urheiluhieronta Lahti

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen hoitamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi myös olla osa aktiivista kuntoutusta tai rentoutushetki kiireisen arjen keskellä.
Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeen mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa sinun ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteissa eikä voimassa, sillä urheiluhieronnassa otteet ovat erityisesti lihasta venyttävää sekä muokkaavaa. Tämän lisäksi voidaan tehdä mm. pyyhkeen tai oteliinan avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita.

Lahden (keskusta) toimipisteissä saatavilla myös purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä Dry Needlingia eli akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Launeella mahdollisuus kinesioteippaukseen.

Fysioterapia Lahti

Fysioterapeuttimme ydinosaamista on manuaalinen terapia, minkä tukena käytetään yksilöllisesti sovellettuja harjoitteita. Fysioterapiapalveluissa tavoitteenamme on palauttaa ja parantaa toiminta- ja suorituskykyä sekä ennaltaehkäistä uusia vammoja. Voit tulla fysioterapeuttimme vastaanotolle lääkärin lähetteellä tai ilman. Yleisimpiä syitä fysioterapiaan hakeutumiselle ovat niska-hartiaseudun, olkapäiden tai alaselän kiputilat. Erilaisten vammojen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus kuuluu vahvasti fysioterapeuttimme toimenkuvaan.