Lahti

OnTheSpot Laune Lahti

Launeenkatu 2 (GOGO Express kuntosali)
15100 Lahti

OnTheSpot Laune sijaitsee GOGO Express Laune kuntosalilla, sisäänkäynti kuntosalin pääovista. Kuntosalin edustalta löytyy maksuton parkkipaikka autolla saapuville.

OnTheSpot Launeen toimipisteessä työskentelevät koulutetut hierojat Miika Matikainen, Noora Loimulahti, Sonja Kokko, Aki Rautiainen ja Juho Heikkilä, joka opiskelee parhaillaan myös osteopaatiksi sekä Tuuli Rutanen, joka opiskelee fysioterapeutiksi. Miika katsoo asioita toiminnallisesta näkökulmasta ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu nivelliikkuvuuden edistäminen ja urheilijoiden lajikohtainen ymmärtäminen. Nooran erityisosaamista ovat Dry Needling eli kuivaneulaus, triggerpiste- ja fasciarautakäsittelyt sekä purentalihashieronta. Niin ikään Sonja ja Tuuli taitavat purentaelimistön toimintahäiriöiden hoidon ja molemmat ovat kouluttautumassa myös Dry Needlingiin.

OnTheSpot Keskusta Lahti

Rauhankatu 7
15110 Lahti

OnTheSpot Keskusta sijaitsee katutason liiketilassa aivan Kauppatorin lähettyvillä. Toimipisteeltä  löytyy maksullisia parkkipaikkoja niin kadun varresta kuin Toriparkin parkkihallista. Vuorikadulta löytyy muutamia kahden tunnin kiekkopaikkoja. Paikallisliikenteen bussit pysähtyvät lyhyen matkan päähän Kauppatorille.

OnTheSpot Keskustan toimipisteessä työskentelevät koulutetut hierojat Elina Nenonen, Juho Heikkilä, Aki Rautiainen, Sonja Kokko, Lauri Koivisto, Santtu Hyvärinen sekä fysioterapeutti Markus Kangasvieri.

Elinan erityisosaamista on Dry Needling eli kuivaneulaus ja purentaelimistön toimintahäiriöiden kuten bruksismin hoito. Juho opiskelee parhaillaan osteopaatiksi, minkä lisäksi hänen osaamiseensa kuuluu purentalihashieronta. Laurin erityisosaamiseen kuuluu urheiluhieronnan lisäksi Dry Needling eli kuivaneulaus ja purentalihashieronta. Santtu on koulutetun hierojan ammatin lisäksi valmistunut kuntoutukseen erikoistuneeksi lähihoitajaksi, minkä lisäksi hän opiskelee parhaillaan sekä sairaanhoitajan että fysioterapeutin tutkintoja. Klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi Santtu käyttää työssään paljon mobilisointi- ja aktiivisia rentoutustekniikoita.

Fysioterapeuttimme Markuksen vahvinta osaamisalaa ovat alaraaja- ja selkäongelmat ja hänet voikin löytää OnTheSpot Keskustan treeninurkkauksesta kehittelemässä mitä hassumman näköisiä kuntoutusliikkeitä. Markus pyrkii siihen, että hänen asiakkaansa kuntoutuvat mahdollisimman nopeasti eikä hänen juttujaan tarvitse kovin montaa kertaa kuunnella, vaikka hyviä juttuja ovatkin.

OnTheSpot CF Lahti

Hiojankatu 5
15520 Lahti

OnTheSpot CF Lahti sijaitsee CrossFit Lahden tiloissa. Sisäänkäynti salin pääovesta, mistä löydät meidän logon. CrossFit-boksin edustalta löytyy maksutonta parkkitilaa merkityiltä paikoilta. Ulko-oven ollessa lukossa, hieroja tulee hakemaan sut ennen varauksesi alkua. Jos ovi on auki, astu rohkeasti sisään ja kävele salin toiselle puolelle, mistä hoitohuoneemme löytyykin. Jos salilla on ohjattu tunti menossa, kuljethan häiritsemättä treeniä.

OnTheSpot CF Lahdessa työskentelevät koulutetut hierojat Miika Matikainen, Aki Rautiainen ja Tuuli Rutanen.

Urheiluhieronta Lahti

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen hoitamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi myös olla osa aktiivista kuntoutusta tai rentoutushetki kiireisen arjen keskellä.
Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeen mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa sinun ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteissa eikä voimassa, sillä urheiluhieronnassa otteet ovat erityisesti lihasta venyttävää sekä muokkaavaa. Tämän lisäksi voidaan tehdä mm. pyyhkeen tai oteliinan avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita.

Lahden toimipisteissä saatavilla myös purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä Dry Needlingia eli akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa.

Fysioterapia

Fysioterapeuttimme ydinosaamista on manuaalinen terapia, minkä tukena käytetään yksilöllisesti sovellettuja harjoitteita. Fysioterapiapalveluissa tavoitteenamme on palauttaa ja parantaa toiminta- ja suorituskykyä sekä ennaltaehkäistä uusia vammoja. Voit tulla fysioterapeuttimme vastaanotolle lääkärin lähetteellä tai ilman. Yleisimpiä syitä fysioterapiaan hakeutumiselle ovat niska-hartiaseudun, olkapäiden tai alaselän kiputilat. Erilaisten vammojen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus kuuluu vahvasti fysioterapeuttimme toimenkuvaan.