Lahti

OnTheSpot Laune Lahti

Launeenkatu 2 (GOGO Express kuntosali)
15100 Lahti

OnTheSpot Laune sijaitsee GOGO Express Laune kuntosalilla, sisäänkäynti kuntosalin pääovista. Kuntosalin edustalta löytyy maksuton parkkipaikka autolla saapuville.

OnTheSpot Launeen toimipisteessä työskentelevät koulutetut hierojat Miika Matikainen, Noora Loimulahti, Sonja Kokko, Aki Rautiainen ja Juho Heikkilä, joka opiskelee parhaillaan myös osteopaatiksi. Miika katsoo asioita toiminnallisesta näkökulmasta ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu nivelliikkuvuuden edistäminen ja urheilijoiden lajikohtainen ymmärtäminen. Nooran erityisosaamista ovat Dry Needling eli kuivaneulaus, triggerpiste- ja fasciarautakäsittelyt sekä purentalihashieronta. Niin ikään Sonja taitaa purentaelimistön toimintahäiriöiden hoidon ja on kouluttautumassa myös Dry Needlingiin.

OnTheSpot Keskusta Lahti

Rauhankatu 7
15110 Lahti

OnTheSpot Keskusta sijaitsee katutason liiketilassa aivan Kauppatorin lähettyvillä. Toimipisteeltä  löytyy maksullisia parkkipaikkoja niin kadun varresta kuin Toriparkin parkkihallista. Vuorikadulta löytyy muutamia kahden tunnin kiekkopaikkoja. Paikallisliikenteen bussit pysähtyvät lyhyen matkan päähän Kauppatorille.

OnTheSpot Keskustan toimipisteessä työskentelevät koulutetut hierojat Elina Nenonen, Sara Borgman, Aki Rautiainen, Santtu Hyvärinen sekä fysioterapeutti Markus Kangasvieri.

Elinan erityisosaamista on Dry Needling eli kuivaneulaus ja purentaelimistön toimintahäiriöiden kuten bruksismin hoito. Sara työskentelee myös liikunnanohjaajana Vierumäen urheiluopistolla, joten lajikohtaista ymmärrystä löytyy useammastakin urheilulajista. Santtu on koulutetun hierojan ammatin lisäksi valmistunut kuntoutukseen erikoistuneeksi lähihoitajaksi, minkä lisäksi hän opiskelee parhaillaan sekä sairaanhoitajan että fysioterapeutin tutkintoja. Klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi Santtu käyttää työssään paljon mobilisointi- ja aktiivisia rentoutustekniikoita.

Fysioterapeuttimme Markuksen vahvinta osaamisalaa ovat alaraaja- ja selkäongelmat ja hänet voikin löytää OnTheSpot Keskustan jumppanurkkauksesta kehittelemässä mitä hassumman näköisiä kuntoutusliikkeitä. Markus pyrkii siihen, että hänen asiakkaansa kuntoutuvat mahdollisimman nopeasti eikä hänen juttujaan tarvitse kovin montaa kertaa kuunnella, vaikka hyviä juttuja ovatkin.

OnTheSpot Salpausselkä Park Lahti

Hämeenlinnantie 59
15800 Lahti

OnTheSpot Salpausselkä Park sijaitsee hyvinvointikeskus Salpausselkä Parkissa. Sijainti hiihto-, lenkkeily- ja maastopyöräreitistön välittömässä läheisyydessä palvelee monipuolisesti lahtelaisia liikkujia. Paikallisliikenteen bussipysäkki löytyy aivan vierestä ja autolla saapuville on maksuton pysäköinti Salpausselkä Parkin pihalla.

OnTheSpot Salpausselkä Parkissa työskentelevät koulutetut hierojat Miika Matikainen, Sonja Kokko, Dimi Savin, Petri Ihander ja Juho Heikkilä. Petri toimii myös fysioterapeuttina, Tuuli opiskelee fysioterapeutiksi ja Juho osteopaatiksi.

Urheiluhieronta Lahti

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen hoitamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi myös olla osa aktiivista kuntoutusta tai rentoutushetki kiireisen arjen keskellä.
Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeen mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa sinun ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteissa eikä voimassa, sillä urheiluhieronnassa otteet ovat erityisesti lihasta venyttävää sekä muokkaavaa. Tämän lisäksi voidaan tehdä mm. pyyhkeen tai oteliinan avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita.

Lahden (keskusta) toimipisteissä saatavilla myös purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä Dry Needlingia eli akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Launeella mahdollisuus kinesioteippaukseen.

Fysioterapia Lahti

Fysioterapeuttimme ydinosaamista on manuaalinen terapia, minkä tukena käytetään yksilöllisesti sovellettuja harjoitteita. Fysioterapiapalveluissa tavoitteenamme on palauttaa ja parantaa toiminta- ja suorituskykyä sekä ennaltaehkäistä uusia vammoja. Voit tulla fysioterapeuttimme vastaanotolle lääkärin lähetteellä tai ilman. Yleisimpiä syitä fysioterapiaan hakeutumiselle ovat niska-hartiaseudun, olkapäiden tai alaselän kiputilat. Erilaisten vammojen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus kuuluu vahvasti fysioterapeuttimme toimenkuvaan.