Palvelut & Hinnastot

Palveluihimme kuuluu klassisen/ urheiluhieronnan lisäksi fysioterapiapalvelut sinun tarpeidesi mukaisesti. Hierontapalveluissa käytämme nivelliikkuvuutta edistäviä toimenpiteitä, kuten mobilisoivia hieronta- ja traktiotekniikoita sekä venytyksiä ja aktivointeja pehmytkudoksille. Urheilijoiden lihashuolto ja lajikohtainen ongelmanratkaisu ovat myös erityisosaamisaluettamme. Urheiluhierojamme käyttävät työssään myös triggerpiste- ja fasciakäsittelyitä sekä Dry Needlingia eli akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa.

Fysioterapeuttimme ydinosaamista on manuaalinen terapia, minkä tukena käytetään yksilöllisesti sovellettuja harjoitteita. Voit tulla fysioterapeuttiemme vastaanotolle lääkärin lähetteellä tai ilman. Yleisimpiä syitä fysioterapiaan hakeutumiselle ovat niska-hartiaseudun, olkapäiden tai alaselän kiputilat. Erilaisten vammojen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus kuuluu vahvasti fysioterapeuttiemme toimenkuvaan.

LAHTI & KOUVOLA
25min – 27€
50min – 47€
80min – 70€ 

Purentalihashieronta 25min – 27€
Purentalihashieronta 50min – 47€

FYSIOTERAPIA LAHTI
30min – 42€
45min – 57€
60min – 70€

 

HELSINKI & KIRKKONUMMI
25min – 32€
50min – 52€
80min – 80€

Purentalihashieronta 25min 32€
Purentalihashieronta 50min – 52€

Maksutapoina yleisimmät pankki- ja luottokortit, SmartumPay hierontasaldo, ePassi (hyvinvointi, EI liikunta- ja kulttuuri) sekä Edenred hierontaetu. Emme ota käteistä rahaa vastaan toimipisteissämme.

Jos joudut perumaan aikasi, tee se vähintään 12h ennen varausta. Peruuttamattomasta tai alle 12h ennen varauksen alkua peruutetusta ajasta veloitamme 100% palvelun hinnasta. Varatessasi ajan hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen OnTheSpot Urheiluhierojat Oy:n asiakasrekisterissä.